Sabates i amor - Descobreix el barri Gòtic -

Crida l’atenció que fotògrafs cèlebres com David Hurn o Abbas apel·lin a l’acció de caminar a l’hora de donar un consell als fotògrafs emergents. En comptes d’alliçonar-nos sobre la tècnica, la llum o l’enquadrament, ens parlen de caminar, de sabates,  d’exercitar la nostra passió. En definitiva que aprenguem a fer fotos fent fotos. L’anomenat learning by doing.
En aquest petit relat us volem parlar d’una de les nostres activitats més genuïnes: les rutes pel Gòtic amb fotògraf. El que posem en pràctica en aquesta activitat són precisament aquests dos elements, sabates i amor, caminar i fer fotografies, camins i passió. Conèixer el barri Gòtic, passar-ho bé i captar els moments del passeig en els llocs més bonics. Això és l’únic que ens proposem.
Foto espectacular
La idea ens va sorgir viatjant. És difícil tenir bones fotografies d’un mateix en els viatges. O només surt un a la foto, o només surten llocs, o et fas un selfie, o li has de demanar a algú que la faci i no acaba de quedar bé. Aquestes són experiències que tots, en algun viatge o altre, hem experimentat. Per tal de que no es repeteixin, almenys a Barcelona, Filma-t es posa a la vostra disposició. Però això no vol dir que aquest producte sigui només per turistes!!! La gent d’aquí també pot descobrir o re-descobrir aquest barri i emportar-se una sessió fotogràfica d’allò més original.
Espontaneïtat, originalitat i passió són alguns dels ingredients que nosatres fem servir per tal de cuinar aquesta recepta fotogràfica. La gent ens pregunta: “Com em poso?”, “Què faig?”. -Res. Tant sols ser un mateix, deixar-se portar i passar-ho bé. Les millors fotografies acostumen a sortir al final de la sessió, són quan la gent ja s’ha deixat anar, quan s’ha oblidat de la càmera. Quanta més complicitat hi hagi entre vosaltres, millor. La resta ve sola.
Raquel&Iago_26
La ruta consisteix en petites explicacions d’històries, llegendes i dades curioses sobre els carrers del barri Gòtic de Barcelona. Al mateix temps es fan fotografies espontànies, fresques i originals de la gent, tot intentant captar l’essència del lloc i les persones. El tour dura una hora i mitja, es comença a la Plaça Sant Just i s’acaba a la Plaça del Rei. Al cap de dues hores de finalitzar la ruta s’entreguen unes 45 fotografies editades en format digital. Tot per un mòdic preu!
El barri Gòtic de Barcelona, allò que de vegades sembla –o és- un parc temàtic, ens dóna moltes facilitats alhora d’inmortalitzar moments. Sabieu que aquí trobem els edificis de les principals institucions de govern: el Palau Reial, l’Ajuntament, el Palau de la Generalitat. A més a més de la Catedral. Però també hi ha la primera font pública de la ciutat, la nostàlgica plaça Sant Felip Neri, la bústia modernista de la Casa de l’Ardiaca, el pont neogòtic del carrer del Bisbe. En voleu saber més? Doncs com diria Abbas: “Aconseguiu un parell de sabates i enamoreu-vos”.
T’has quedat amb ganes de més fotografies? Clica aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *