Qui som?

NOSALTRES

QUI SOM?

Una jove productora audiovisual multidisciplinar dirigida per l’Anna Moradell (Figueres, 1985) i en Joan Figueras (Tarragona, 1980), ambdós llicenciats en el món de la comunicació per la Universitat Rovira i Virgili. La rutina ens avorreix per això ens agrada fer una mica de tot: des de photobooks en estudi, a rutes amb fotògraf, interiorisme, fins a casaments o documentals socials. Tot en fotografia i video. El 2013 hem estat premiats a Sundance (EE.UU) amb el primer premi del Focus Forward Films Festival, pel curt documental, Cyborg Foundation, dirigit per Rafel Duran i enregistrat (Imatge i so) per Filma-t Produccions.

PER A QUI?

Ens dirigim a empreses i/o entitats que necessitin potenciar la seva identitat i imatge corporativa, així com a persones que vulguin immortalitzar els moments importants de les seves vides.

ON?

Ens podeu trobar al nostre estudi de la Baixada de Caçador, número 2, en ple barri Gòtic de la ciutat de Barcelona. No dubteu a fer-nos una visita per xerrar una estoneta i poder coneixe’ns millor. També ens desplacem per tot el territori català amb possibilitat de viatjar a la resta d’Espanya o l’estranger.

PER QUÈ?

Perquè ens encanta la nostra feina i perquè dedicar-nos a allò que més ens agrada no té preu. Som llicenciats en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques i cada vegada que estem darrera una càmera ens sentim realitzats.

Anna Moradell

Anna Moradell

Director & Fotògraf

Llicneciada en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques. A l’Anna li encanta explorar món i conèixer gent de diverses cultures i llocs, però sobretot és una enamorada de Barcelona. Parla anglès, català i espanyol.

Joan Figueras

Joan Figueras

Director & Fotògraf

Llicenciat en Periodisme i Filologia Anglesa. En Joan és un emanorat dels viatges, la fotografia i l’esport. Li encanta capturar l’essència especial de cadascú. Parla anglès, castellà, català i una mica d’alemany.