FILMA-T EXPERIENCE!

El pròxim 15 de desembre Filma-t Produccions compleix dos meravellosos anyets. L’alma mater del projecte era clara: la unió de l’afició i l’ofici per obtenir el benefici. En aquest cas s’han unit les nostres aficions de fotografia, audiovisual, periodisme i publicitat per tal de parir la nostra pròpia feina, el nostre benefici.
IMG_5672Tot i que el camí no ha estat fàcil, ens quedem principalment amb tot el que hem fet, après i viscut durant aquest temps. El nostre projecte va néixer fent videos d’apartaments turístics per una empresa puntera del sector. Quins farts d’anar amunt i avall per Barcelona carregats amb trípodes, steadys  i càmares. A més a més si mirem enrere i veiem el primer i l’últim video que vam realitzar…no hi ha color.
Després han vingut molts altres projectes: el premiat i emocionant Cyborg Foundation, els extenuants i reconfortants reportatges de casaments, l’adrenalina de la fotografia esportiva, el passional i visceral fotoperiodisme, les luxoses experiencies amb la fotografia d’interiorisme, l’autoaprenentatge i creixement personal de les rutes amb fotògraf, els creatius i imaginatius booktrailers. Tantes i tantes experiències i gent diversa que hem conegut que ens han fet, no tant sols millors professionals, sinó millors persones.
Posats a fer balanç, aquí teniu el millor i el pitjor:
Estudi_filma-t_004
-El pitjor sense dubte és, per aquest ordre, la tediosa burocràcia, la comptabilitat i la recerca o falta de clients. En un no res t’has de convertir en gestor, comercial, financer, administrador, gerent, comptable, secretari, community manager, emprenedor i un llarg i interminable etcètera d’oficis.
-El millor és la llibertat de treballar per tu mateix, tot el que hem après i sobretot la sort de guanyar-te la vida en allò que t’agrada. Ser al mateix temps: cap, treballador, fotògraf, càmara, guionista, productor, editor etc. No té preu.
Si mirem enrere fa patxoca: productora pròpia, estudi fotogràfic, petita tendeta.
A Filma-t som dels que ens agraden els records, els detalls, el tracte amb la gent, la feina ben feta, però no som gaire de mirar al passat. Per tant ens morim de ganes de continuar fent fotos i videos, de crear projectes, de treballar en allò que ens agrada. És per això que creem aquest blog personal. Per treballar i compartir imatges i vivències amb tots vosaltres. Perquè el passat ha estat bé, el present és maco però fugaç, i el futur? El futur és nostre!!!
Salut i records!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *