El comiat somiat

El comiat somiat

Ja fa uns anys que Barcelona s’ha posat guapa per acomiadar els solters i solteres d’arreu. Gent d’aquí i d’allà arriben a la capital catalana buscant festa, bon temps i bona vida. La oferta es amplíssima per tal de satisfer des dels més clàssics i picants als més originals i alternatius.
Us preguntareu perquè us expliquem això. La qüestió és que quan vam crear la ruta + sessió pel Gòtic no ens haguéssim imaginat mai que tindria tant d’èxit entre les solteres que celebren els seus últims dies de llibertat a Barcelona. No obstant les mateixes interessades ens han ben convençut.
Despedida Rebeca Bcn_53
“Perfecte! Un moment perfecte amb amigues pel nostre comiat de soltera amb el Joan com a guia adorable!!! Merci Joan!!!”, diu la Anastasia, una jove francesa que es casa aquest estiu i que va venir amb 16 amigues. “Professionalitat i proximitat. M’ha encantat de principi a fi. En Joan ha estat atent amb totes nosaltres i les fotos van arribar el dia següent”, explica la Laura, que va venir amb quatre amigues de l’ànima desde Santander i Tenerife.
Disfressa’t, salta, fes el ruc, que nosaltres ja farem les fotos! La idea és plasmar la vostra personalitat, moments i alegria en el barri Gòtic de Barcelona. Quan arribis a casa, apart de la ressaca, el cansament i els bons moments de l’estada a Barcelona tindràs un record memorable en format fotogràfic per tota la vida.
Despedida Rebeca Bcn_08Despedida Rebeca Bcn_22Despedida Rebeca Bcn_71
Diversió i fotos!
Atentament,
Filma-t Produccions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *