RUTA+FOTO SESSIÓ BORN

Ara fa un any que oferim la Ruta + Fotosessió Gòtic! Gràcies a la bona acollida – més de 250 rutes en un any-, a les excel·lents opinions i a la passió que sentim per la nostra feina hem decidit oferir aquesta nova ruta + fotosessió per un altre dels nostres barris preferits de Barcelona, el Born!!!

Us oferim una sessió fotogràfica espontània i genuïna pel barri més cool i fashion de Ciutat Vella! Un barri on podem veure els contrastos entre la vella Barcelona i la Barcelona més “trendy”. Aprofitant la ocasió els nostres fotògrafs us explicaran llegendes i anècdotes dels escenaris on sereu fotografiats.

Oferim una activitat total, on el client aprèn, es diverteix i obtè una sessió fotogràfica pels llocs amb més encant del cor de Barcelona amb un estil molt fresc i original. És ideal per fer-la amb parella, família o amics!

La ruta dura una hora i mitja i s’entreguen unes 45 fotografies editades en alta qualitat (en format digital), algunes en color i altres en blanc i negre. Les fotografies es lliuren 72 hores després mitjançant una plataforma web.

PREU: El preu és per persona i depèn del nombre d’assistents.

 

Preus i reserves AQUÍ

 

LLOC DE TROBADA: C/Baixada Caçador 2 mapa

IDIOMES: Català, castellà i anglès

HORARIS I RESERVES: Des de la nova web! Cliqueu aquí!

Seleccioneu núm. persones i dia i hora (de moment només està disponible en anglès però és molt intuïtiu!)